Algemeen

Vijf heerlijke instagramaccounts over #travel

Vorige maand werd ik plots getagd door Reizen over de Wereld. Blijkbaar vallen mijn foto’s in de smaak, want plots stond mijn instagramaccount tussen de 5 favoriete reis gerelateerde instagramaccounts van Reizen over de Wereld. Nu is het mijn beurt om een aantal leuke accounts in de bloemetjes te zetten.

Er zijn natuurlijk duizenden accounts op instagram die over reizen gaan. Niet makkelijk om er vijf uit te pikken dus. Bedankt Reizen over de Wereld, om me met deze taak op te zadelen. Überpopulaire accounts (zoals Lonely Planet, Blog Mochilando of National Geographic) heb ik bewust links laten liggen.

Isabelmosk – 25.000 volgers

Nederlandse travelblogger die ogenschijnlijk verzot is op Azië, maar er af en toe ook wel eens een Europees en zelfs Amsterdams fotootje tussen gooit. Altijd leuk om prachtige foto’s te zien van een continent dat hoog op het verlanglijstje staat. Op haar website zijn de reisverhalen ook in woord te volgen.

Ya_itzme – 5.100 volgers

Ik denk dat ik Ya_itzme ben beginnen volgen terwijl ik in Kaapstad zat. Ya_itzme plaats regelmatig heerlijk foto’s van Kaapstad. Een genot om naar te kijken, nostalgie steekt de kop op. Een ander account voor de Kaapstad-liefhebber is trouwens Kaapstadmag.
https://www.instagram.com/p/7-KyiYkuRo/

Elmostraveladventures – 250 volgers

Een iets ludieker account: ook Elmo gaat graag op reis. Oxford, Brugge of Bratislava, het maakt de roodharige pop allemaal niet uit. De avonturen zijn ook te volgen op elmostraveladventures.wordpress.com.

Jurrpix – 2.900 volgers

Nederlandse reisjournalist en –fotograaf die al alle continenten en meer dan 80 landen bezocht. Heeft de job waar velen van dromen. En heeft op instagram ook een gallery waar velen van dromen.

Nonunsenses – 4.700 volgers

Ik volg Nonunsenses al lang op twitter en ontdekte zo zijn instagramaccount. Momenteel reist hij door Azië, en daar hoort regelmatig een update op instagram bij. Prettig om volgen, net zoals zijn blog en facebookpagina.
https://www.instagram.com/p/8OiSNXyins/

Nu rest er mijn nog één vraag: Welke reisaccounts zijn voor jullie een plezier om te volgen?

Geen reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *