Samenwerking?

Gaat Eens Voets als communicatiepartner?

Gaat Eens Voets is naast een reisblog ook en een toeristische communicatiepartner.

Wat kan ik voor jou betekenen? Wel, heel wat. Jij wil als toeristische speler waarschijnlijk jou verhaal kwijt. Ik help je daarbij. Want naast reisblogger ben ik ook professioneel fotograaf, videoreporter en expert in social media.

Dus heb jij als professional in de reissector een verhaal dat je wil delen? Nood aan een professionele fotoshoot of blitse video? Hulp nodig met je contentplan? Contacteer mij gerust op toon@gaateensvoets.com en we bespreken wat Gaat Eens Voets voor jou kan betekenen.

Ik sta enkele keren per jaar open voor korte persreizen.

 

Reisplanner nodig?

Wil je hulp bij het plannen van je volgende reis? Dan kan ik ook helpen. Schakel mij gerust in voor het zoeken van vluchten, hotels, algemene informatie of planning. Of zoek hier wat naar inspiratie, dat kan ook natuurlijk! Wel een postkaartje sturen als dank graag!

 

Gaat Eens Voets op verplaatsing

Mijn blogberichten verschijnen geregeld op andere websites en ik schrijf regelmatig ook gastblogs. Een overzicht:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *