Samenwerking?

Samenwerken met Gaat Eens Voets

Gaat Eens Voets kan naast een reisblog ook jouw communicatiepartner worden.

Wat kan ik voor jou betekenen? Wel, er zijn heel wat samenwerkingen met Gaat Eens Voets mogelijk. Jij wil als toeristische speler jouw verhaal kwijt in beeld en woord? Ik help je daarbij. Want naast freelance reisschrijver ben ik ook professioneel fotograaf en expert in social media.

Enkele opties:

  • 24 uur in …
  • Een fotoreeks
  • Een attractie uitgelicht via een weekendtip
  • Andere opties op maat

Dus heb jij als professional in de reissector een verhaal dat je wil delen? Nood aan een professionele fotoshoot of blitse video? Hulp nodig met je contentplan? Contacteer mij gerust op toon@gaateensvoets.com en we bespreken wat een samenwerking met Gaat Eens Voets voor jou kan betekenen. Ik sta enkele keren per jaar open voor persreizen.

 

Gaat Eens Voets op verplaatsing

Mijn blogberichten verschijnen geregeld op andere websites. Een overzicht:

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *