Samenwerking?

Gaat Eens Voets inschakelen?

Gaat Eens Voets kan naast een reisblog ook jouw communicatiepartner worden.

Wat kan ik voor jou betekenen? Wel, heel wat. Jij wil als toeristische speler jouw verhaal kwijt in beeld en woord? Ik help je daarbij. Want naast freelance reisschrijver ben ik ook professioneel fotograaf en expert in social media.

Dus heb jij als professional in de reissector een verhaal dat je wil delen? Nood aan een professionele fotoshoot of blitse video? Hulp nodig met je contentplan? Contacteer mij gerust op toon@gaateensvoets.com en we bespreken wat Gaat Eens Voets voor jou kan betekenen.

Ik sta enkele keren per jaar open voor korte persreizen.

 

Gaat Eens Voets op verplaatsing

Mijn blogberichten verschijnen geregeld op andere websites. Een overzicht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *