Over Voets

Ik ben Toon Voets (30) uit het Belgische Bilzen, ook bekend als reisblogger Gaat Eens Voets. Ik ben een semi-wereldreiziger met aandacht voor het lokale. Ik probeer weg te blijven van Instagram-clichés en liefst ook van de grote reisdrukte. Met 35 landen staat er al wat ervaring op de teller. Maar het aantal reizen telt niet. Het gaat om hoe je reist.

Mijn échte reiscarrière begon in 2014 met een soloreis van Ljubljana naar Athene. Nadien volgden jaarlijks één grote reis buiten Europa en (te) veel kleine tripjes binnen Europa.

Met Gaat Eens Voets wil ik inspireren om het mooie van elke plek te zien. Of het nu in buurland Nederland, het verre Bolivia of eigen regio Limburg is. In elke windstreek valt er wel iets te beleven. En overal vind je mooie verhalen en plaatsen. Gaat Eens Voets focust op een breed type van reizen. Een treinreis door de Balkan. Een citytrip Groningen. Een wandeling door eigen stad. Allemaal goed.

De meeste reizen doe ik met mijn vriendin Leonie en met ons zoontje Miel.

Contact opnemen kan via een reactie of op toon@gaateensvoets.com. Op zoek naar een samenwerking? Klik dan even door voor meer informatie.

 

8 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *